Календар заходів бібліотеки

вторник, 9 мая 2023 г.

#МОДЕЛЬ_БІБЛІОТЕКИ_НУШ

      #Модель_бібліотеки_НУШ Діяльність шкільної бібліотеки базувалась завжди на наданні інформаційних послуг, пропагуванні читання та допомозі освітньому процесу. І уявлення про шкільну бібліотеку у багатьох користувачів склалося таке, що це просто приміщення з книжками. Але це неправильно.

        Бібліотека Нової української школи ґрунтується не тільки на використанні фонду конкретної установи. Нове бачення роботи передбачає використання принципово нових можливостей доступу до інформації незалежно від часу й місцезнаходження як документа, так і користувача. Бібліотеки в закладах освіти поступово стають чимось більшим за звичайну книгозбірню. Багатофункціональні, сучасні і відкриті простори – інформаційно-ресурсні майданчики, центри для розвитку та творчості учнів, місце зустрічей.

     І зараз існують багато #Моделей_бібліотеки_НУШ, в пріоритеті яких- свобода читання, свобода ідей, свобода спілкування. А ще сутність вбачається в освіті, основи якої отримує учень в стінах рідної школи, де є чудова шкільна бібліотека.

     В цей нелегкий час, коли наша країна перебуває у стані війни і ми боремось за свою свободу, бібліотекарі Донецької області наближають перемогу на освітньому фронті. Сьогодні ми мріємо про мирні часі, будуємо плани на майбутнє та створюємо моделі бібліотек Нової української школи.

     Сьогодні презентуємо оновлену бібліотеку, яка обов'язково буде працювати в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Покровської міської ради. Зустрічайте — Проєкт "Creative Univtrse" -центр розвитку особистості "Творчий всесвіт”!

Комментариев нет:

Отправить комментарий